A fost muscat de trei ori de un sarpe cu clopotei. Cum i-a salvat viata un ciobanesc german stapanei sale, o fetita de 7 ani

14-05-2016 19:14

Un ciobanesc german din Tampa, Florida, a fost decalarat erou dupa ce si-a aparat mica stapana si a fost muscat de trei ori de un sarpe foarte veninos, ivit pe neasteptate in preajma fetitei.

Desi reptila i-a atacat cu indarjire, cainele n-a dat inapoi. Familia, care il adoptase cu doar doua luni in urma dintr-un adapost, a reusit sa-i administreze la timp antidotul si ii poarta ciobanescului o vie recunostinta.

Molly se juca in curtea casei cu dragul ei Haus cand, in iarba a aparut nepoftit un sarpe cu clopotei, cel mai mare sarpe veninos din America de Nord. Instantaneu, ciobanescul s-a interpus intre fetita de 7 ani si reptila.

Adam DeLuca, tatal fetitei: "Soacra mea l-a vazut pe Haus sarind in mod repetat in iarba, nici n-a inteles ce se intampla".

Bunica lui Molly a inceput sa inteleaga situatia abia cand a vazut darele de sange lasate in urma de caine.

dr. John Gicking, Veterinar: "Fara analgezice, ar avea dureri mari".

Pe langa ingrijirile primite pentru ranile suferite la labutze si in zona rinichilor, Haus a avut nevoie de cateva vaccinuri anti-venin, foarte costisitoare. Iubitorii de animale care au auzit de bravura ciobanescului au donat in numai cateva ore peste 44.000 de dolari. Stapanul lui Haus spune ca banii care raman dupa achitarea facturii medicale ii va dona adapostului de la care a luat cainele.

Molly DeLuca: "E un caine simpatic si e si foarte amuzant".

Adam DeLuca, tatal fetitei: "Ni s-a spus despre acest caine ca se comporta bine cu copiii si e prietenos, dar el ne-a intrecut toate asteptarile".
 


VIDEO PROTVPLUS.RO