A facut atac de cord in timpul examenului, dar l-a trecut cu brio

Dată publicare: 20-08-2011 12:54
Dată actualizare: 08-06-2012 16:11


elev

Desi a suferit un atac de cord din cauza stresului, in timpul examenului la teologie, un tanar a obtinut note suficient de mari incat sa obtina locul pe care si-l dorea la o universitate de top.

Jairaj Chandran, in varsta de 18 ani, a zacut timp de zece minute peste foile de examen. El a suferit un atac de cord din cauza stresului.

"Scrisesem numai patru randuri cand am inceput sa am probleme de respiratie. Am cerut voie sa ies afara, dar nu am reusit.", a spus studentul.

"Picioarele si degetele mele erau amortite. A fost terifiant."
Jairaj, care s-a nascut cu o problema la inima, a fost dus de urgenta la spital pentru interventii chirurgicale de urgenta.

Dar, desi el nu a facut si partea a doua a examenului de teologie, calificativele anterioare l-au ajutat sa treaca proba fara probleme.

El poate studia la Universitatea de Stiinte Politice din Sydney, Australia. Malaysianul Jairaj a fost operat pentru schimbarea valvei aortei, ceea ce i-a lasat o cicatrice de 20 de centimetri. Studentul nu a avut niciodata probleme de sanatate inainte de atacul de cord.

"Doctorii au spus ca a fost, probabil, legat de stres si am fost nervos pentru ca teologia a fost unul dintre subiectele cele mai grele."
 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO