Poveste terifianta intr-un sat din Hunedoara. Un barbat de 29 de ani s-a impuscat in fata

14-07-2012 20:20


Un tanar de 29 de ani a fost gasit desfigurat, pe jumatate mort pe un deal din apropierea satului in care locuia.

 Cel mai probabil barbatul s-a impuscat cu o arma de vanatoare si a fost dus cu un elicopter la Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara, unde medicii incearca sa il salveze.

Medicii de la SMURD au facut eforturi disperate sa il tina in  viata pe tanarul de 29 de ani, pana la Spitalul de Urgenta din Timisoara. Proiectilul cu alice i-a distrus intreaga fata.

La douazeci de ore de la acest incident barbatul este inca in stare grava si medicii din Timisoara l-au bagat in operatie. Cand a fost gasit mai mult mort decat viu langa o livada la 50 de kilometri de Deva, avea la el arma de vanatoare cu care s-a ranit.

Alertati de localnici, politistii au inceput o ancheta. Si chiar daca totul indica o tentativa de sinucidere,  iau in calcul si alte variante.

Cel mai probabil barbatul care nu era casatorit si traia in casa parintilor sai, s-a impuscat intentionat cu arma de vanatoare pentru care nu avea permis. Ii apasa constiinta un accident cu victime provocat in Franta in urma cu doi ani, pe cand muncea acolo. Se temea ca va fi inchis si, probabil, a cedat sub presiunea anchetei.

VIDEO PROTVPLUS.RO