Perchezitii la traficantii de droguri din Vulcan.Acestia aduceau cannabis si marijuana din Olanda

09-01-2013 09:22


perchezitii timisoara

 Politistii de la Crima Organizata au descins astazi la patru adrese din orasul Vulcan, judetul Hunedoara. Ei sunt pe urmele unor traficanti de droguri de risc, care sunt suspectati ca aduceau cannabis si marijuana din Olanda pentru a le vinde in tara.

 UPDATE Potrivit Sefului Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate Hunedoara, comisarul Lucian Năboiu, pe numele a patru dintre cele 13 persoane ridicate, miercuri dimineata, de politisti, au fost emise ordonante de retinere de procurorii DIICOT Hunedoara, celelelte fiind cercetate în stare de libertate.
Patru bărbaţi au fost reţinuti, iar în cursul zilei de joi vor fi dusi în faţa judecatorilor la Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru trafic de droguri de risc”, a mai declarat comisarul Lucian Năboiu.

Membrii gruparii infractionale sunt cercetati pentru ca au introdus în tara marijuana adusa din Olanda pe care au vandut-o cu 50 de lei gramul consumatorilor din mai multe orade din Valea Jiului.

Seful SCCOA Hunedoara a mai spus ca exista informatii ca aceeasi grupare ar fi comis o serie de furturi in Olanda, ce urmeaza sa fie verificate.

 Ancheta este coordonata de Lucian Naboiu, seful Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog Hunedoara. Potrivit acestuia, dupa finalizarea perchezitiilor, 13 persoane vor fi conduse la audieri la sediul DIICOT Hunedoara din Deva.

Persoanele implicate in acest dosar de trafic de droguri mai sunt banuite si de comiterea unor furturi de obiecte electrocasnice pe care le luat tot din Olanda si le vindeau pe teritoriul Romaniei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO