Elevi suspectati de trafic de canabis,ecstasy si etnobotanice,ridicati de procurorii DIICOT

Ultima actualizare: 02-11-2012 12:54
DIICOT

Procurorii DIICOT Hunedoara au desfintat o retea care se ocupa de trafic de canabis, ecstasy si substante etnobotanice.

Grav este ca printre suspecti se numara zeci de elevi de scoala generala si de liceu. Multi dintre ei au fost luati de politisti chiar de pe bancile scolii in urma descinderilor facute in toata Valea Jiului, Cluj, Bucuresti si Timisoara. In total aproape 100 de persoane au fost ridicate pentru audieri.

In zorii zilei, zeci de mascati inarmati pana in dinti au descins la aproape 60 de adrese, cele mai multe, din Valea Jiului. Una dintre casele vizate le apartine unor comercianti de etnobotanice. Dupa ce afacerea lor a trecut in ilegalitate acestia au continuat sa-si vanda substantele.

Numarul suspectilor a fost atat de mare incat anchetatorii au fost nevoiti sa renunte la duba si sa-i ia cu un autocar la audieri.

"Au fost ridicate circa 80 de persoane, consumatori si traficanti. Multi dintre ei elevi de la unitati de invatamant, chiar si scoala generala", a declarat Traian Berbeceanu, seful SCCOA Alba.

Dupa ce vor fi audiati de procurori, suspectii vor fi dusi in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva pentru trafic si consum de droguri de mare risc.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO