Din cauza frigului, orele de curs au fost reduse la 30 de minute in doua scoli din Hunedoara

30-01-2012 16:22


A cazut prima ninsoare la munte! Frig si ploi in restul tarii

Sistemele de încălzire ale celor două unităţi şcolare nu fac faţă temperaturilor extrem de scăzute înregistrate în aceste zile.

 

"Avem două şcoli care au solicitat reducerea programului şcolar pentru că centralele termice nu mai fac faţă. Este vorba despre Grupul Şcolar Industrial Minier Lupeni şi şcoala primară din Lunca Cernii. Pentru cele două unităţi şcolare, Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara a aprobat reducerea programului pe parcursul acestei săptămâni", a declarat şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Hunedoara, Alexandru Lăutaru.

Pe de altă parte, reprezentanţii administraţiei locale din Lupeni susţin că Grupul Şcolar Industrial Minier are asigurat combustibilul pentru încălzire pentru toată iarna, cu toate că de la 1 ianuarie 2012, asigurarea agentului termic revine Inspectoratului Şcolar.

Încălzirea liceului din Lupeni se face cu două centrale care funcţionează cu lemne. Potrivit reprezentanţilor ISJ Hunedoara, conducerea liceului din Lupeni spune că are lemne, dar ele sunt ude


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO