Ministrul delegat pentru Buget spune ca nu vor fi prevazute cresteri de taxe. Cand va ajunge Bugetul pe 2015 in Parlament

24-11-2014 17:38


Bugetul pe 2015 va fi definitivat pana vineri si ar urma sa ajunga in Parlament pana pe 10 decembrie. Ministrul delegat pentru Buget sustine ca nu vor fi prevazute cresteri de taxe.

Ba chiar a vorbit despre posibilitatea adoptarii unor masuri de relaxare fiscala, printre care si reducerea TVA. Totul va depinde insa de cum vor decurge discutiile cu delegatia Fondului Monetar International pe tema bugetului de stat.

"Noi deja, datorita conformarii si gradului de colectare mai bun, preconizam ca vom putea sa facem linistiti bugetul cu tot ceea ce am adoptat pana azi, ba chiar ne gandim la unele masuri suplimentare de relaxare fiscala", a spus Valcov, care a aratat ca nu poate spune pana vineri care vor fi aceste masuri, atunci fiind definitivat bugetul si ca, oricum, premierul este cel care le va comunica.

Reporter: E inclusa si reducerea TVA?

Darius Valcov: "Putem sa ne gandim inclusiv la asta. In urma negocierilor si discutiilor pe care le vom avea cu FMI, e posibil si la anumite produse, dar e posibil sa ne gandim si la general".

 

VIDEO PROTVPLUS.RO