Alexandru Piturca si Ramona Gabor, printre datornicii de lux la stat. Autoritatile se pregatesc sa le blocheze conturile

Ultima actualizare: 18-08-2014 06:55

Zicala care spune ca nimeni nu scapa de moarte si impozite se adevereste si pentru romanii bogati si celebri.

Ramona Gabor, fosta cumnata a lui Irinel Columbeanu, dar si fiul cel mare al selectionerului Victor Piturca sunt executati silit, pentru ca nu si-au platit impozitele pe masini.

Fiul cel mare al selectionerului Victor Piturca, Alexandru Piturca, nu si-a platit impozitele datorate statului pentru masina proprietate personala, un teren intravilan si un apartament. Din 2008, s-au adunat datorii de peste 20.000 de lei, iar cu penalitati cu tot suma urca la 38.000 de lei. El spune insa ca nu stie despre datorii atat de mari, desi directia de impozite a Primariei Sectorului 5 se pregateste sa-i blocheze conturile.

Din 2011, Ramona Gabor, sora Monicai, a uitat si ea sa-si plateasca impozitul pentru masina persoanala. Somatia de la Fisc a ajuns pe adresa apartamentului in care Ramona Gabor locuia impreuna cu fostul ei iubit, Gabriel Badalau, pe vremea cand si-a inmatriculat masina. Si tot la aceasta adresa, inspectorii au trimis o somatie de plata pentru Gabriel Badalau. Desi tatal sau, senatorul, are o avere considerabila, Gabi nu si-a platit nici el impozitul pentru masina personala.

Este drept, el datoreaza doar 1.100 de lei, bani care ar fi trebuit achitati pana pe 31 martie anul acesta.

''La unii putem presupune ca au uitat pentru ca sunt debite de anul acesta sau de anul trecut, dar la unii avem debite inclusiv din 2009 neachitate, atunci cred ca e rea vointa'', a spus Adrian Popescu, director executiv Directia de Taxe si Impozite Sector 5.

Datornicii au la dispozitie mai putin de doua saptamani pentru a-si achita restantele, in caz contrar administratia fiscala va pune sechestru pe bunurile lor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO