Care sunt cele mai cautate jucarii de Craciun anul acesta. Bugetul mediu al Mosului a crescut la 570 de lei


Ultimul update: Duminica 18 Decembrie 2016 07:16
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2016 18:53
Categorie: Stiri Economice

Dupa ce a primit miliarde de scrisori, emailuri, si telefoane, Mos Craciun a inceput sa colinde magazinele si sa umple cu daruri milioane de carucioare.

Mosul stie deja ca cei mici ii cer tot ce au vazut la televizor in materie de ponei, drone, jocuri, sau papusi. O legenda urbana spune chiar ca in acest an, pentru fiecare copilas, batranelul a pregatit in medie jucarii de peste 570 de lei.

"Eu vreau de Mos Craciun sa-mi aduca Castelul Cadenzei si multe dulciuri". Frederica are 6 ani si un pomelnic de dorinte. Pentru numerosii ponei pe care ii are vrea un castel ca sa nu mai doarma, saracii, pe unde apuca.

In cazul baietilor, dorintele sunt ceva mai practice. Garaj, elicopter, masina. Ca sa fie sigur ca mosul nu-i greseste cadoul, David s-a prezentat personal in magazin. Vrea “parada avioanelor”.

Spiridusii care il ajuta pe Mos Craciun au acum o perioada dificila mai ales daca nu gasesc in rafturi tot ce au citit prin scrisori. "Nu se uita la bani dar nu gaseste ce-i trebuie, mosul”, sustine un parinte.

O alta jucarie la moda este Kendama, un joc fara pic de electronica in el. Trebuie doar sa prinzi o bila.

Stresat sau dimpotriva mosul de anul acesta pare sa fie mai darnic potrivit unui studiu realizat de MEDNET.

An de an tolba lui Mos Craciun s-a ingreunat. Daca imediat dupa criza in 2012 bugetul mediu era de peste 390, acesta a crescut, iar in 2014 a ajuns la 470. In 2015 la 510. Ei bine, in 2016, bugetul lui Mos Craciun este de peste 570 de lei. La fel de adevarat este ca unele jucarii depasesc lejer 700 de lei.

VIDEO PROTVPLUS.RO