400 de joburi in Portugalia pentru somerii romani. Ce salarii vor incasa pe luna la cules de zmeura

Dată publicare: 30-10-2015 13:24
Dată actualizare: 02-11-2015 07:06


Portugalia

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Gorj, prin intermediul programului Eures, pune la dispozitia somerilor gorjeni 400 de locuri de munca in domeniul agriculturii in Portugalia.

Potrivit directorului adjunct al institutiei, Anamaria Niculescu, salariul pentru un loc de munca la cules de zmeura in Portugalia este de pana la 1.200 de euro.

"Referitor la Eures, avem foarte multe locuri de munca, peste 2.200 de locuri, cea mai noua oferta este cea din Portugalia, aceasta oferta va fi pentru agricultura, pentru recoltarea zmeurei, de data aceasta vor primi si femei si barbati, cu varsta intre 18 si 50 de ani. Cei care vor sa aplice pentru aceste locuri de munca vor trebui sa vina sa ia legatura cu consilierul Eures din cadrul AJOFM Gorj, se pare ca angajatorul vrea ca acestia sa aplice direct intr-o platforma on-line. (...) Nu este cerinta impusa de cunoastere a unei limbi straini, constituie un avantaj, dar nu este obligatoriu. Au venit foarte multi barbati care s-au interesat, fiind prima oferta pentru agricultura la care sunt primiti si barbati. Sunt 400 de locuri de munca in Portugalia la cules de zmeura. Mai avem si selectia din Spania, care este de 800 de locuri", a precizat Anamaria Niculescu.

Contractele de munca pentru Portugalia vor fi incheiate pe o perioada de trei luni, iar cei care vor fi selectati vor merge la munca in strainatate la inceputul anului viitor.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO