Viborg-Oltchim, 28-21! Finala Ligii Campionilor!

Dată publicare: 06-05-2010 00:00
Dată actualizare: 26-08-2012 03:36


Oltchim

Fetele de la Oltchim au pierdut la sapte goluri prima mansa a finalei Ligii Campionilor, dar mai spera intr-o minune in returul de la Bucuresti.

 

 

Fetele antrenate de Radu Voina au disputat prima mansa a finalei Ligii Campionilor in deplasare cu echipa daneza Viborg, formatie la care joaca si extrema dreapta de la nationala Romaniei, Cristina Varzaru.

Danezele sunt chiar detinatoarele trofeului si anul trecut au eliminat Oltchimul din competitie. Daca vor izbuti sa castige Liga, nu se va teme nimeni sa le numeasca pe “alchimiste” noua generatie de aur a sportului romanesc.

Handbalistele deplasate in Danemarca sunt: Paula Ungureanu și Talida Tolnai (portari), Oana Manea și Ionela Stanca (pivoți), Steluța Luca, Adina Meiroșu, Narcisa Lecușanu, Valeria Beșe și Patricia Vizitiu, Cristina Neagu și Reghyna Shymkute (linia de 9 metri), Ramona Maier, Iulia Puscasu si Adriana Nechita (extreme).

Surpriza lui Voina este extrema Ramona Maier, handbalista revenita dupa o pauza de mai bine de doua luni cauzata de o accidentare la antrenamentele echipei naționale.

Meciul retur e sambata viitoare, 15 mai, la Sala Polivalenta din Bucuresti, de la ora 20:45, in direct la ProTV.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO