Si-a salvat fratele de la moarte, insa acum plateste cu propria viata!


Ultimul update: Miercuri 03 Octombrie 2012 12:45
Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri actuale
Tanarul se afla in coma la spital

Un tanar de 22 de ani dintr-un sat din Brasov se afla in moarte cerebrala dupa ce a fost batut crunt de cativa tineri din aceeasi localitate, care cautau razbunare.

Baiatul a fost victima unei incaierari intre gastile rivale din sat. Nu mai putin de 15 indivizi l-au atacat cu batele pe el si pe fratele lui mai mic. Ajuns la spital cu capul zdrobit, tanarul de 22 de ani a intrat in moarte cerebrala.

Medicii s-au chinuit sa-l readuca la viata timp de doua zile. Nu mai exista nicio sansa, spun ei, asa ca le-au cerut parintilor baiatului sa-si dea acordul pentru prelevarea organelor pacientului. Daramati de durere, oamenii au gasit puterea sa spuna "Da". Stiu ca alti trei pacienti ar putea fi salvati.

Parintilor le este greu sa accepte ca baiatul lor de 22 de ani nu mai poate fi readus la viata. Mai ales ca a sfarsit incercand sa-si apere propriul frate.

Conflictele intre tinerii din Bod sunt dese. In fiecare week-end iese cu bataie, fie la discoteca, fie la bar, fie pur si simplu pe strada.

Politia inceraca sa-i identifice pe toti cei care au participat la scandal. Se pare ca lovitura fatala a fost data de un tanar de 17 ani. Acesta ar putea sa-si petreaca toata tineretea dupa gratii.

Sursa: Pro Tv

VIDEO PROTVPLUS.RO