Fiul senatorului Sorina Placinta a fost arestat pentru 29 de zile

Dată publicare: 08-12-2010 00:00
Dată actualizare: 08-10-2012 02:34


UPDATE: Judecatorii bucuresteni au decis arestarea pentru 29 de zaile a lui Andrei Placinta, in varsta de 20 de ani, acuzat de tentativa de omor. Acesta poate primi pana la 15 ani de inchisoare.

Pentru urmatoarele 29 de zile, Andrei Placinta, copilul-problema al fostului ministru al tineretului si sportului, ramane in arest. Magistratii au decis ca nu poate fi cercetat in libertate sub acuzatiile de tentativa de omor, ultraj, distrugere si talharie.

Tanarul in varsta de 20 de ani a fost retinut marti dupa-amiaza dupa ce a fost implicat intr-un incident violent pe o strada din Bucuresti.

Sorina Placinta a mers miercuri la Tribunal pentru a-si sustine fiul. Andrei Placinta a fost adus in catuse in fata instantei, care trebuia sa decida daca il aresteaza sau nu.

Procurorii au cerut ca el sa ramana dupa gratii pentru ca reprezinta un pericol social, iar fapta de care este acuzat presupune o pedeapsa de 15 ani de inchisoare.

Ancheta in acest dosar merge mai departe. Urmeaza audierile tuturor martorilor.

Potrivit crimetime.ro, scandalul a avut loc luni noapte, in Bucuresti, pe strada Berzei, colt cu strada Transilvania. Andrei Placinta si-a pierdut nervii intr-un scandal cu prietena sa, pe care a luat-o la pumni in plina strada.

Un barbat in varsta a intervenit intre cei doi si a tras in aer cu un pistol cu aer comprimat. Fata a fugit, iar asta l-a enervat si mai tare pe Placinta Jr.

Fiul senatoarei s-a urcat in masina si l-a calcat pe picior pe barbatul care a intervenit in conflict. Dupa acest incident, tanarul a fugit de la locul faptei, insa a fost retinut de politisti pentru tentativa de omor.

Andrei Placinta are deja o reputatie de "rebel". Tanarul de 20 de ani si-a postat pe internet mai multe poze controversate.


VIDEO PROTVPLUS.RO