In dosarul Minune-Salam a picat si un subofiter SRI. Vezi acuzatiile

Ultima actualizare: 06-11-2012 02:27

Se strange latul in dosarul in care Adrian Minune si Florin Salam sunt urmariti penal, iar fiul lui Nutu Camataru este acuzat de tentativa de omor. Ultimul care a picat este un angajat SRI, arestat pentru favorizarea infractorului.

Subofiterul arestat pentru favorizarea infractorului se numeste Corneliu Stefan si lucreaza la o unitate militara a Serviciului Roman de Informatii. Barbatul frecventa clubul in care a avut loc tentativa la omor din septembrie si este chiar unul dintre apropiatii sefului agentilor de paza de la localul respectiv.

Anchetatorii au o serie de interceptari in care subofiterul il invata pe prietenul sau ce sa declare in fata procurorilor fara a le da acestora amanuntele reale legate de ce s-a intamplat pe 19 septembrie.

Barbatul a fost arestat preventiv 29 de zile. In acest dosar printre persoanele urmarite penal se numara si Adrian Minune - acuzat tot favorizarea infractorului - si Florin Salam, pentru marturie mincinoasa

Din convorbirile telefonice purtate, procurorii au aflat ca patronul clubului si-a amenintat angajatii ca daca nu vor declara ce vrea el ii va da afara. Cand insa acestia au fost pusi fata in fata cu stenogramele au recunoscut totul. Si anume ca in noaptea de 19 septembrie, fiul lui Nutu Camataru ar fi injunghiat o persoana, deranjat ca era impiedicat sa discute cu niste tinere.

La incident au fost martori si cei doi manelisti, Adrian Minune si Florin Salam, care initial au negat acest lucru. Dupa ce au fost pusi sub acuzare pentru favorizarea infractorului si marturie mincionasa, cei doi si-au adus aminte, brusc, tot ce au vazut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO