Doi politisti bagati in spital dupa o bataie incasata de la doi tineri!

Ultima actualizare: 03-08-2012 02:54
Spital

Ca politia din Romania nu prea mai reuseste sa se impuna in fata cetateanului ..asta o stie oricine. Insa este mai putin obisnuit ca doi politisti sa fie batuti in asa hal incat sa ajunga la spital.

S-a intamplat in judetul Alba, in noaptea de miercuri spre joi. Doi tineri faceau un adevarat scandal in fata unui magazin din localitatea Luminesti, comuna Sohodol.

Asa ca acolo au fost trimis doi agenti, ca sa rezolve problema. Au rezolvat situatia, insa numai pe jumatate, pentru ca politistii au aflat ca scandalul continua la locuinta unuia dintre scandalagii.

Ajunsi acolo, cei doi agenti au fost primiti cu bate si ciomege de catre doi barbati in varsta de 24 si 26 de ani.

Unul dintre politisti a fost lovit in zona frontala, iar celalalt a fost lovit peste brat, corp si in zona capului.

Ambii agenti au fost transportati la Spitalul Orasenesc Campeni, iar unul dintre ei a fost diagnosticat cu "traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagi contuze frontale, fractura cu infundare os frontal stang, hematom palrebral (la pleoapa) voluminos bilateral, predominant stang". Barbatul a fost transferat in regim de urgenta la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, pentru investigatii de specialitate.

Celalalt politist are un traumatism cranian, hematom retroaoricular stang si o contuzie la bratul stang, fara a fi necesara internarea in spital.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO