Buzau: un copil disparut a fost gasit fara suflare, inecat

Ultima actualizare: 07-11-2012 09:41

Un copil de sase ani, pe care parintii il cautasera zadarnic o noapte intreaga, a fost gasit inecat in iazul de la marginea satului.

Parintii rascolisera satul si imprejurimile, iar politia l-a cautat mai bine de trei ore prin padure, in timp ce trupul copilului zacea sub apa.

Cautarile au fost atata timp fara rezultat pentru ca parintii n-au stiut unde a plecat copilul, iar prietenii cu care acesta a mers la scaldat, n-au suflat o vorba despre cele intamplate.

Seara, cand au vazut ca baiatul lor nu s-a mai intors acasa, familia si rudele au inceput cautarile, care au durat toata noaptea. Pentru ca n-au gasit copilul, dimineata, oamenii au mers la politie. Mai bine de trei ore, politistii au rascolit padurea de la marginea satului.

Abia dupa 24 de ore, ceilalti copii le-au marturisit in sfarsit parintilor ca au fost la scaldat si ca prietenul lor n-a mai iesit din apa. Cand au aflat asta, pompierii au inceput cautarile prin iazul de la marginea localitatii, unde au si gasit trupul neinsufletit. Dupa 10 ore de cautare, pompierii au gasit trupul neinsufletit la fundul iazului.

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili in ce imprejurari s-a inecat baiatul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO