Audierile in dosarul lui Catalin Voicu continua! Marius Locic la DNA!


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 07:21
Data publicarii: Luni 14 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Noi audieri la DNA in dosarul in care senatorul PSD Catalin Voicu este acuzat de trafic de influenta. Luni, a fost chemat in fata procurorilor omul de afaceri Marius Locic.

Am contestat-o in primul rand pt ca e om politic, e vicepresedintele comisiei senatoriale pentru aparare si este chiar culmea ca om politic sa te duci la Parlament si sa nu te intalnesti sau vine omul la tine, nu poti sa... ai de rezolvat anumite probleme politice. Domnul Locic a fost chemat astazi (n.r. luni) si a dat o declaratie ampla in calitate de unul dintre oamenii de afaceri cu care se presupune ca s-a comis infractiunea.
Vladimir Florea, avocatul lui Catalin Voicu
Marius Locic este unul dintre cei pe care anchetatorii ii suspecteaza ca i-ar fi dat bani politicianului ca sa intervina in diverse dosare civile sau penale.

Omul de afaceri a refuzat pentru moment sa dea amanunte legate de audiere.

Avocatul lui Catalin Voicu a fost si el prezent. La iesire, a anuntat ca a depus o contestatie la instanta suprema in care cere ca interdictia aplicata de anchetatori clientului de a parasi pentru 30 de zile Bucurestiul si de a se intalni cu anumiti membri PSD - printre care Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc - sa fie ridicata.

Marius Locic a stat mai bine de patru ore in birorurile anchetatorilor. El este banuit, sustin surse judiciare, a fi unul dintre oamenii de afaceri pentru care ar fi intervenit Catalin Voicu pe langa magistrati. Miza? Sa ii rezolve favorabil dosarele pe care le are in instanta privind intrarea in faliment a firmelor sale.

Marius Locic detine mai multe companii de media, imobiliare si de constructii. Si el a primit interdictie de a parasi Capitala, pentru 30 de zile.

Senatorul PSD Catalin Voicu, cercetat de DNA pentru trafic de influenta

Senatorul PSD Catalin Voicu, cercetat de DNA pentru trafic de influenta
Vanghelie: Voicu mi-a spus ca
VIDEO PROTVPLUS.RO