A macelarit doua tinere si s-a prezentat in instanta fara avocat!

Ultima actualizare: 04-11-2012 00:46

Tensiune pe holurile Tribunalului din Brasov, acolo unde miercuri a inceput procesul lui Ionut Nicolae, taximetristul acuzat ca a omorat doua tinere si le-a tinut cadavrele ascunse luni intregi, intr-o casa din orasul Bacau.


Rudele uneia dintre fete au rabufnit in momentul in care si-a facut aparitia inculpatul.

Prima victima a lui Ionut Nicolae a fost o tanara de 26 de ani din Zarnesti. Fata ii daduse 2.500 de euro si, cand si-a cerut banii inapoi, a fost omorata cu un piolet.

Ce-a de-a doua victima, fiica adjunctului sefului ISU Brasov, avea 17 ani cand l-a cunoscut pe Ionut Nicolae. Tanarul a aflat ca parintii fetei au in casa 40.000 de euro. A maltratat-o ca sa spuna unde sunt banii, i-a taiat un deget si, cand a aflat ce voia sa stie, a omorat-o cu toporul si a furat tot din casa.

A tinut ambele cadavre luni in sir, ascunse in Brasov si apoi le-a mutat la Bacau, unde au si fost gasite. Medicii sustin ca Ionut Nicolea avea discernamant atunci cand si-a macelarit victimele.

Fiu de profesor universitar, tanarul de 27 de ani risca inchisoarea pe viata.

Tanarul acuzat de dubla crima a fost la un pas de a fi linsat. Noroc ca era insotit de jandarmi, care au facut cordon si l-au protejat de furia rudelor fetei ucise. "Monstrule", asa i-au strigat celui care, pentru bani, a omorat doua tinere si le-a ascuns apoi cadavrele mai bine de un an.

In tot acest timp, Ionut Nicolae a tinut privirea in pamant. N-a avut curajul sa se uite in ochii celor pe care i-a nenorocit. S-a adresat doar judecatorului caruia i-a cerut ragaz ca sa isi angajeze un aparator.

Asadar primul termen in acest proces a fost amanat pana pe data de 9 martie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO