Al treilea kamikaze din comandoul de la Bataclan a fost identificat. Barbatul ar fi fost in Siria in 2013

Ultima actualizare: 12-12-2015 00:19
atentat paris

Al treilea si ultimul membru al comandoului care a luat cu asalt sala de concerte Bataclan din Paris, la 13 noiembrie, a fost identificat.

Anchetatorii au reusit in cele din urma sa-l identifice pe cel de-al treilea kamikaze drept Foued Mohamed Aggad, un tanar de 23 de ani, originar din Strasbourg (estul Frantei), a informat miercuri Le Parisien-Aujourd'hui en France, citat de Le Figaro.

Barbatul facea parte dintr-un grup de tineri provenind dintr-un cartier muncitoresc din La Meinau, Strasbourg, iar marturiile apropriatilor au fost cele care au usurat identificarea acestuia, la sfarsitul saptamanii trecute.

Potrivit unei surse apropiate dosarului, in 2013 jihadistul ar fi plecat in Siria impreuna cu fratele sau Karim, in varsta de 25 de ani si cu alti 7 prieteni radicalizati.

In momentul in care au plecat, acestia le-ar fi spus apropiatilor ca merg intr-o vacanta in Dubai. Doi dintre ei, fratii Mourad si Yassine Boudjellal, au fost ucisi in Siria, iar ceilalti 7, printre care si Karim, s-au intors in Franta in martie 2014.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO