Momentul socant in care unul dintre teroristii din Paris isi detoneaza centura intr-o cafenea. Imaginile surprinse de camere

26-04-2016 08:38


atentat in paris

O televiziune franceza a facut publice imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din unul dintre locurile tintite de teroristi in seara atentatelor de pe 13 noiembrie, de la Paris.
 

In imagini se vede cum teroristul Brahim Abdeslam, in varsta de 31 de ani, intra intr-o cafenea aglomerata si isi detoneaza centura cu explozibil. Barbatul a murit pe loc, dar clientii restaurantului s-au ales doar cu rani minore, scrie Daily Mail.

Trupul lui Abdeslam a fost spulberat de suflul exploziei, asa ca anchetatorii francezi au reusit sa-l identifice doar dupa expertiza unei amprente.

Brahim Abdeslam, fratele lui Salah Abdeslam, teroristul capturat in urma cu o luna la Bruxelles, era nascut si crescut in Belgia. La atentatele din Paris a participat si Salah Abdeslam, care urma sa comita un atac in fata la Stade la France, dar centura lui nu s-a detonat din cauza unei defectiuni.

Atacul din cafenea a avut loc in aceeasi seara cu masacrul in care au murit 130 de persoane in atentatele din centrul Parisului, dintre care cele mai multe victime s-au inregistrat in atacurile armate de la sala de spectacole Bataclan.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO