A venit Fiscul in "China Town", la 2 zile de la inaugurare. Amenzi in valoare de 50.000 de lei

Ultima actualizare: 14-06-2012 04:55

Prima saptamana de viata, a uriasului depozit, "China town", a adus si primele amenzi. La doua zile de la inaugurarea la care a participat si premierul, Garda Financiara a controlat complexul comercial din apropierea Bucurestiului.

Inspectorii au gasit marfuri fara acte si multe standuri unde lipseau casele de marcat. Asta inseamna ca statul pierde banii cuveniti din taxe.

Doar 30% din standuri sunt ocupate in acest moment. Comisarii Garzii Financiare au dat astazi amenzi de 50.000 de lei. Promit sa revina pentru noi verificari in China Town, cand sustin ca vor fi neiertatori.

Reprezentantii complexului spun ca, in loc de amenzi, comerciantii chinezi ar avea nevoie de o mana de ajutor.

Compania China Town Romania, controlata de investitori chinezi, a inaugurat marti, la Afumati, in apropiere de Bucuresti, un complex comercial cu 1.240 de magazine, in urma unei investitii de 27 milioane euro, la deschidere fiind prezent si premierul Emil Boc.

Complexul include si 200 de depozite permanente si 200 depozite provizorii. Directorul executiv al China Town si presedinte al Camerei de Comert Bilaterale China-Romania, Alexandru Ioan, a declarat ca 95% dintre unitatile comerciale sunt vandute, iar restul sunt destinate inchirierii.

Complexul deschis marti reprezinta prima etapa a unui proiect de investitii de peste 100 milioane euro, care se va desfasura pe o suprafata de 40 hectare si va include 3.275 de spatii comerciale si 1.380 depozite logistice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO