VIDEO viral. Cum i-a amenințat un primar pe polițiștii care l-au prins circulând cu viteză

Ultima actualizare: 21-03-2020 14:24
Primar Singureni
Polițiști - Uniți Suntem Puternici

Primarul comunei Singureni a avut o reacție nervoasă după ce a fost prins de radar în timp ce circula cu viteză în localitate și le-a transmis polițiștilor că se grăbea să „izoleze oamenii”, potrivit Sindicatului Europol.

Primarul Marian Pătuleanu le-a spus agenților de poliție că se grăbea să bage oamenii în izolare că așa i-au spus șefii Poliției Giurgiu și Prefectura Giurgiu.

”Eu vin de la Prefectură de la ședință cu domnul Georgescu (n.r. Seful IPJ Giurgiu) și m-a trimis să izolez oamenii, de aia m-am grăbit”, a tunat Pătuleanu către agenții de poliție.

Edilul chiar i-a amenințat pe agenți că îl va suna pe ministrul de Interne Marcel Vela, spunând că aceștia nu au dreptul să îl amendeze, deoarece localitatea Sîngureni este proprietatea sa privată. „Am acte să vă arăt că localitatea este proprietatea mea”, a spus primarul.

„Filmez să arăt și eu la organele...și o să îi dau telefon și domnului Marcel Vela ... Să vadă ce face Poliția Română pe timpul ăsta. Când țara arde, nouă ne arde de radar?”, i-a amenințat primarul pe agenți.

Primarul a continuaă să îi jigească pe polițiști pe care i-a acuzat că stau ascunși cu radrul ca să ia „șpagă” de la șoferi.

Marian Pătuleanu a fost în cele din urmă amendat cu 4.500 de lei pentru că a circulat cu viteză și a refuzat apoi să prezinte documentele, dar și pentru injuriile aduse polițiștilor.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO