VIDEO. Noi imagini cu șoferul atacat în trafic, în București. Și femeia era înarmată cu un cuțit

Dată publicare: 21-06-2021 18:41
Dată actualizare: 21-06-2021 21:26


Au apărut noi imagini cu incidentul scandalos petrecut pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, în care un bărbat înarmat cu o crosă de golf și partenera sa au atacat un șofer în trafic. Imaginile surprinse de un martor arată că și femeia era înarmată.

Șoferul unui BMW alb a blocat în trafic un Logan. A coborât apoi cu un obiect în mână şi a spart geamul lateral al maşinii victimei. Ar fi vorba despre o crosă de golf, spun martorii. În ajutor i-a sărit o femeie care a lovit oglinda Loganului cu piciorul şi chiar a fluturat o armă albă.

Mai multe imagini puteți vedea la Știrile PRO TV de la ora 21:00.

Poliţia a confirmat informaţiile şi susţine că şoferii s-au şicanat în trafic.

Incidentul s-a produs înaintea unei treceri de pietoni, pe Colentina, colţ cu Şoseaua Andronache. Martorii povestesc că din cauza celor doi şoferi traficul în zonă a fost blocat câteva minute. Potrivit celor care au văzut incidentul, cei doi şoferi se cunoşteau înainte de asta, având un conflict mai vechi.

Martorii susţin că şoferul Loganului era într-o cursă de transport pentru o aplicaţie de tip ride sharing şi chiar avea un client în maşină. Cel din urmă a coborât şi s-a îndepărtat grăbit. În tot acest timp femeia implicată în scandal a revenit la BMW şi a scos o armă albă.

Din fericire, individa s-a răzgândit în huiduielile celor care au urmărit scandalul.

Poliţia însă confirmă că şoferii se cunoşteau. Cel care conducea Loganul, deşi a avut de suferit, a refuzat până în acest moment să depună plângere. A anunţat doar că își rezervă dreptul să facă asta în termenul prevăzut de lege.

Până atunci, cercetările sunt continuate, din oficiu, anunţă Poliţia Capitalei. Chiar dacă victima nu depune o plângere, agresorul este căutat, iar cazul va fi cercetat pentru infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.
 

Tags: cutitara, bmw,


VIDEO PROTVPLUS.RO