Vesti ingrijoratoare de la Constanta. Delfinul Ni Ni, analizat de medici dupa ce s-a imbolnavit si nu a mai mancat 3 zile

Dată publicare: 25-09-2015 13:11
Dată actualizare: 28-09-2015 07:06


Vesti ingrijoratoare vin de la Constanta. S-a imbolnavit Ni Ni, unul dintre delfinii care a incantat in aceasta vara mii de copii.
 

Nu a mai mancat de cateva zile, iar o echipa de medici a venit de la Bucuresti pentru a-i recolta probe de analize si pentru a-i administra un tratament de urgenta.

In ultima saptamana comportamentul lui Ni Ni s-a schimbat. Pentru ca trei zile a refuzat sa manance, a fost chemata imediat o echipa de specialisti de la Bucuresti, pentru a-i oferi un tratament. In plus, Ni Ni s-a batut si cu celalalt delfin mascul, Chen Chen, mai ales ca este si sezonul imperecherii.

Medicii spun ca delfinii, in captivitate, sufera ca si oamenii pe fond de stres de boli gastrointestinale. Recoltarea probelor a fost destul de dificila pentru ca Ni Ni a fost nelinistit. I s-au recoltat probe de sange, iar in functie de rezultate i se va administra tratamentul necesar.


VIDEO PROTVPLUS.RO