Vesti bune pentru pasagerii de la Aeroportul Henri Coanda. Ce se intampla de la 1 septembrie cu taxiurile neautorizate

30-08-2016 14:25


taxiuri Otopeni

Peste 2.000 de taxiuri au fost autorizate sa preia pasageri de la Aeroportul Henri Coanda, conform unui comunicat al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

"Astfel, s-au asigurat conditiile necesare pentru preluarea rapida si fluenta a pasagerilor sositi pe aeroport si pentru transferul lor in siguranta la destinatie.

Taxiurile autorizate au acces atat pe baza de comanda (transmisa prin intermediul dispozitivelor touch-screen), cat si direct in fata terminalului Sosiri, pentru a prelua pasagerii pe principiul primul venit - primul plecat in cursa", se arata in documentul citat de Agerpres.

Accesul taxiurilor neautorizate in statiile taxi va fi interzis incepand cu 1 septembrie, ora 0:00.

"Masura interdictiei vine si la solicitarea Politiei Transporturi, ca urmare a numeroaselor incidente generate de taximetristii neautorizati. incepand cu 1 septembrie, statiile taxi de la aeroport vor fi urmatoarele: la etaj, statiile pentru taxiuri la comanda, respectiv pentru taxiuri care practica un tarif de maximum 1.40 lei/km, iar la parter statia pentru taxiuri autorizate, indiferent de tariful practicat", mentioneaza sursa citata.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO