Povestea sfasietoare a barbatului care si-a dat foc in fata sediului ANAF. In trecut, a mai amenintat ca se va sinucide

Dată publicare: 09-09-2014 18:11
Dată actualizare: 12-09-2014 07:10


Povestea consilierului local care a ars de viu in fata finantelor din Onesti este cu adevarat sfasietoare. Bietul omul isi pierduse casa si autoturismul din cauza datoriilor.

Disperat ca nu are de unde sa dea 50.000 de lei la stat si inca 80.000 catre banca, si-a incendiat masina pentru a-si pune capat zilelor. In varsta de 45 de ani, barbatul avea trei copii.

Apropiatii lui Ciril sunt in stare de soc, dupa moartea lui extrem de violenta. Desi a amenintat si in trecut ca se va sinucide, nimeni nu a crezut ca povara datoriilor il apasa atat de tare incat sa renunte la familie si la viata. In ziua tragediei, mama a vazut ca fiul sau era extrem de abatut. Inainte sa iasa din casa, fostul consilier local i-a spus ca merge la mormantul tatalui. Omul datora in total 130.000 de lei.

"A beneficiat de esalonarea datoriilor, in acest sens depunand garantii un imobil si o masina. A pierdut esalonarea la plata si s-au organizat licitatii pentru valorificarea bunurilor", a spus Adrian Anghel, purtatorul de cuvant ANAF Bacau.

De cativa ani, consilierul local administra mai multe magazine satesti. Cei care il cunosteau spun ca urmarea sa isi dezvolte afacerea, asa ca imprumutase bani de la cativa localnici, dar si de la banci. Ajuns la capatul puterilor, luni, a parcat in fata sediului ANAF si si-a incendiat masina.

"Am vorbit saptamana trecuta si mi s-a parut un pic abatut. Din ce se aude, se pare ca are datorii si la diversi oameni din sat, dar care au vrut sa il ajute", a spus Marius Gheorghita, primarul comunei Pargaresti.

Barbatul a lasat acasa un bilet de adio, asa ca anchetatorii iau in calcul doar varianta sinuciderii.


VIDEO PROTVPLUS.RO