Unde a fost găsită adolescenta urcată cu forţa într-o maşină neagră, în Maramureș. Anunțul Poliției

Ultima actualizare: 22-06-2020 11:38

Vestea că o adolescentă de 17 ani, din Borşa, ar fi fost răpită sâmbătă de pe stradă, în plină zi, a dus la o adevărată desfăşurare de forţe în Maramureş şi împrejurimi.

Din fericire, tânăra a fost găsită după nici 24 de ore de poliţişti, alături de cei doi presupuşi răpitori. Toţi trei au fost duşi la audieri, pentru a se stabili ce s-a întâmplat de fapt.

Alarma a fost dată de fratele adolescentei, în vârstă de 12 ani, singurul martor al întregii scene. Acesta le-a povestit părinţilor că doi indivii s-au oprit cu maşina în dreptul lor, în oraşul Borşa, şi ar fi luat-o cu forţa pe sora lui. Imediat, zona a fost împânzită de forţe de ordine.

Tatăl fetei: "A coborât să se joace pe terenul de fotbal. Frăţiorul a venit acasă plângând. Şi zic, ce s-o-ntâmplat? Şi a zis că a venit o maşină, s-a apropiat de noi şi a prins-o de păr şi a aruncat-o în maşină."

A doua zi, sora cea mare a fetei răpite a primit un mesaj de la aceasta, în care îi spunea că este teafără, şi a şi reuşit să vorbească cu ea la telefon.

Tatăl fetei: "E minoră. Cum s-o trimită în Franţa că-i minoră? Nu avea cum să treacă atât de repede. Ea a trimis mesaj ei şi a zis să nu-i fie frică că nu-i nicio problemă că e bine".

Reporter: "Avea iubit, ştiţi cumva?"
Tatăl fetei: "Nu ştim absolut nimic. N-am avut probleme ori cearta."

Minora a fost identificată, duminică, la 400 de kilometri distanţă de casă, într-o localitate din judeţul Arad. Mergea pe o stradă, împreună cu cei doi bărbaţi. Toţi trei au fost duşi la audieri.

Poliția a anunțat revocarea căutării în acest caz.

”Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în judeţul Arad”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş.

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureş: "În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de lipsire de libertate."

Acum poliţiştii încearcă să afle s-a întâmplat, pentru a vedea cine va fi tras la răspundere pentru întreaga desfăşurare de forţe. Mai multe structuri din Maramureş, Bihor, Arad şi Cluj au făcut investigaţii pentru găsirea fetei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO