Un zbor din Cluj Napoca spre Zanzibar a fost amânat după ce a înghețat apa din toaleta avionului

30-01-2021 12:50


aeroport Cluj Napoca

Un zbor programat la Cluj Napoca pentru Zanzibar a fost amânat pentru că a înghețat apa din toaleta avionului, pasagerii fiind cazați la un hotel din oraș până la remedierea problemei.

 

Cursa charter A2 8101 a companiei Animawings, care trebuia să plece de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, cu destinația Zanzibar, ȋmpreună cu zborul A2 8100 operat pe ruta Bucureşti – Cluj Napoca, au fost amânate din cauza unor probleme tehnice intervenite din cauza temperaturilor scăzute, scrie Ziua de Cluj.

”Aeronava programată să opereze aceste zboruri a ȋntâmpinat probleme tehnice cauzate de temperaturile scăzute ale perioadei. O valvă montată la una dintre conductele de apă potabilă ale toaletelei avionului a ȋngheţat urmare a temperaturilor scăzute, făcând necesară ȋnlocuirea acesteia. Ne aflăm ȋn plin proces de remediere a acestei defecţiuni, iar pentru a asigura confortul pasagerilor noştri am decis ȋmpreună cu aceştia transferul către o unitate de cazare din Cluj Napoca, şi cazarea acestora până la ora reprogramării zborului, estimată pentru 30.01.2021, ora 13:00. Totodată, zborul Bucureşti-Cluj Napoca va fi reprogramat pentru data de 30.01.2021, ora 11:20”, a transmis compania.

 

 

Sursa: Ziua de Cluj


VIDEO PROTVPLUS.RO