Un tânăr din Vrancea are nevoie de 120.000 de euro pentru un transplant pulmonar, singura lui șansă la viață

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Ionut
Monitorul de Vrancea

Un tânăr IT-ist din Vrancea, diagnosticat cu o boală gravă la plămâni, are nevoie de ajutor pentru a strânge banii necesari unui transplant de plămâni, singura lui șansă la viață.

Ionuț Anghel a reușit, tot cu ajutorul donatorilor generoși, să urmeze un tratament în Viena, iar starea lui de sănătate a reacționat bine la schema recomandată de medicii austrieci, însă lupta lui este departe de a se fi încheiat. Tânărul mai are nevoie de ajutor pentru a strange banii necesari unui transplant de plămâni.

”Am fost la control. Am făcut o spirometrie și încă o analiză la funcțiile respiratorii! Domnul doctor mi-a spus ca mi-a crescut capacitatea respiratorie cu 15% ceea ce este un lucru îmbucurător.

Mi-a mai spus că voi urma același tratament și că voi simți o îmbunătățire fizică abia după 6 luni pentru că sufăr de o boală cronică și procesul de îmbunătățire este lent însă mi-a menționat faptul că trebuie să mă gândesc serios la transplant, poate că nu imediat (în funcție de cum merge tratamentul) dar în viitorul apropiat, da, 6 luni, 1 an, 2-3.

Țin să vă mulțumesc tuturor încă o dată pentru că mi-ați dat o speranță și o șansă la VIAȚĂ. Doamne ajută!”, este mesajul lui Ionuț Anghel pentru toți cei care l-au ajutat să ajungă a Viena și mai ales să continue să spere, potrivit Monitorul de Vrancea.

Ionuț are nevoie de 120.000 de euro pentru intervenție. Costurile transplantului se ridică la aproximativ 70 000 de euro, la care trebuie să se adauge obligatoriu tratamente postoperatorii de aproximativ 50 000 de euro.

Toți cei care vor și pot să îl ajute pe Ionuț să câștige lupta cu boala o pot face donând orice sumă în contul deschis pe numele lui, Anghel George-Ionuț.

Cei care doresc să doneze, o pot face aici:

Cont lei: RO66RZBR0000060008156517, la Raiffeisen Bank.
Cont euro: IBAN : RO53 RZBR 0000 0600 2000 1809, la Raiffeisen Bank
Cod Swift : RZBRROBU

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO