Un tanar din Gorj care muncea in Germania a cazut de la etajul 2 al unui mall. Politia nu are nicio explicatie oficiala


Ultimul update: Joi 22 Septembrie 2016 06:58
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2016 16:30
Categorie: Stiri actuale

 Este durere mare intr-o familie din Targu Carbunesti, judetul Gorj. Fiul lor, de doar 25 de ani, a murit departe de casa, la Berlin. A cazut de la etajul doi al unui mall si nu a mai putut fi salvat.

Madalin muncea de aproape un an de zile in Germania. Sambata, nu se stie deocamdata cum, a cazut de la etajul doi al unui centru comercial si nu a supravietuit. Duminica seara, parintii lui au primit vestea cumplita. Prietenii, vecinii si cunoscutii au inceput sa stranga bani si s-au mobilizat sa ii ajuta pe parinti sa isi repatrieze fiul. Intre timp, la Berlin a inceput o ancheta a politiei care trebuie sa lamureasca daca decesul tanarului a fost un accident, ori un act intentionat. Deocamdata, autoritatile germane nu au transmis nicio informare oficiala.

Madalin a fost ultima data acasa la inceputul acestei luni, intr-un concediu de cateva zile. Nimic nu parea sa anunte nenorocirea de acum. Duminica seara, parintii lui Madalin au aflat cu durere ca fiul lor, nu mai este. Suferinta lor este cu atat mai mare cu cat era singurul copil din familie. La spitalul unde mama lui este asistenta, colegii incearca sa o ajute.

Cei care ii cunosc pe parinti, au inceput sa stranga bani ca sa-i ajute sa isi aduca in tara baiatul pentru a-l inmormanta crestineste. Coplesiti de durere, parintii se pregatesc pentru cel mai dureros moment din viata lor. Vor merge in Germania pentru a -l aduce pe Madalin la Targu Carbunesti.

VIDEO PROTVPLUS.RO