Un tânăr din Bacău a încălcat măsura arestului la domiciliu și este bănuit că a violat o femeie de 86 de ani

Dată publicare: 15-03-2021 16:23
Dată actualizare: 15-03-2021 18:22


Un tânăr din Bacău a încălcat măsura arestului la domiciliu și este bănuit că a violat o femeie de 86 de ani. A și jefuit-o înainte. De frică victima nu ar fi vrut să depună plângere.

Poliția a primit totuși un pont și a audiat-o pe bătrână. Suspectul a fost arestat.

Femeia locuiește în comuna Blăgești și povestește că s-a trezit cu individul peste ea în casă. Era mascat. A imobilizat-o. I-a luat 250 de lei, telefonul mobil şi apoi s-a năpustit asupra ei.

Reporter: „Cum aţi reuşit să scăpaţi?”

Victima: „I-am dat banii. M-a legat cu bandă la gură m-a legat peste tot mi-a legat mâinile. Aici la obraz m-a bufnit. Eu căutam să fug afară, iar el mă prindea la uşă şi mă izbea. Mă trântea în pat şi m-a luat la bătut”.

Intrusul a ameninţat-o pe bătrână că îi dă foc la casă dacă va spune cuiva ce a păţit.

Poliţiştii din comună au primit, însă, o informație și au luat urma agresorului.

Cătălina Păduraru – IPJ Bacău: ”Poliţiştii au luat măsura reţinerii unui tânăr de 27 de ani bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi viol. Ulterior a fost prezentat instanţei de judecată care a hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile”.

Tot satul vuiește despre chinurile la care a fost supusă vârstnica. Mai ales că bărbatul este client vechi de-al oamenilor legii: se afla deja în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru furt.

În aceeaşi noapte suspectul a intrat şi în magazia unui vecin, de la care a furat o drujbă în valoare de 2000 de lei.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO