Un tanar a fost retinut de politisti, dupa ce a furat mai multe telefoane mobile dintr-un spital. Unde a ascuns hotul prada

Ultima actualizare: 21-05-2017 07:09
Gestul emotionant al unui sot in ultimele clipe din viata sotiei sale.

Un tanar de 32 de ani, din comuna vasluiană Dragomiresti, a fost retinut de politisti dupa ce a furat telefoanele mobile mai multor pacienti internati în Spitalul Judetean in timp ce acestia dormeau.

Tanarul a reusit sa fure, desi unitatea are paza si sistem de supraveghere video. Hotul a fost prins de catre unul dintre bolnavi in momentul iîn care a iesit din salon cu mobilul pe care i-l luase de pe noptiera, potrivit news.ro.

Mai multi bolnavi internati in sectii diferite ale Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui, unitate prevazuta cu sistem de supraveghere video si paza, au ramas fara telefoanele mobile in cursul noptii trecute, dupa ce telefoanele mobile le-au fost furate, in timp ce dormeau, din saloanele in care erau cazati.

Din fericire pentru pagubiti, hotul, un tanar de 32 de ani, a fost prins chiar de catre una dintre victime pe holul spitalului, dupa ce-i sustrasese telefonul de pe noptiera.

Pacientul a solicitat sprijinul agentilor de paza care se aflau la serviciu in acel moment, ulterior intervenind si politistii.

Managerul SJU Vaslui, Ana Rinder:Tanarul a intrat, probabil, in spital inca din timpul perioadei de vizita, care se incheie la ora 20.00, din moment ce nu a fost observat de catre agentii de paza de la poarta si usa spitalului. Acest aspect se va lamuri in urma vizionarii inregistrarilor camerelor de supraveghere, care au fost puse la dispozitia Politiei.”

Patru dintre telefoanele mobile furate de catre tanarul de 32 de ani au fost gasite ascunse in iarba din jurul spitalului, fiind restituite pacientilor de la care au sustrase.

Politistii l-au retinut pe barbat, care va fi prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventiva.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO