Un șofer drogat care a făcut un accident a refuzat să se oprească la semnalul polițiștilor. Și-a continuat drumul cu un taxi

Ultima actualizare: 01-08-2020 21:23
Politie
Shutterstock

Un şofer care provocase un accident în Craiova a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor care au pornit în urmărirea sa, şi-a abandonat maşina şi s-a urcat într-un taxi pentru a scăpa de oamenii legii.

El a fost găsit de poliţişti pe o stradă din Craiova, aceştia stabilind că se afla sub influenţa drogurilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi sâmbătă, prin 112, cu privire la faptul ca un autoturism, care era condus pe Calea Bucureşti, a lovit o balustradă, iar conducătorul acestuia părea să aibă un comportament anormal.

„Ajunşi în apropiere de locul accidentului, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul ce fusese implicat în accident era condus în continuare pe Calea Bucureşti, fapt pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. La un moment dat, bărbatul în cauză a abandonat autoturismul pe o stradă din Craiova şi a urcat într-un taxi”
, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Astfel, a fost solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliţie, iar bărbatul a fost găsit în timp ce se deplasa pe jos pe strada Nicolae Julea. Pentru că se manifesta într-un mod recalcitrant, el a fost imobilizat de către poliţişti.

Oamenii legii au stabilit că bărbatul are 38 de ani şi este din Bucureşti. El a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a ieşit pozitiv, din acest motiv fiindu-i prelevate mostre biologice.

„De asemenea, asupra bărbatului în cauză poliţiştii au găsit şi o substanţă sub forma de pulbere, care se afla într-o foiţă de staniol, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor”, a mai spus sursa citată.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO