Un sibian și-a uitat în farmacie borseta cu acte și 13.000 de euro. Motivul pentru care femeia care i-a luat le-a dat foc

Ultima actualizare: 18-12-2021 19:38

Un bărbat din Sibiu a avut cu adevărat ghinon, când și-a uitat borseta într-o farmacie. Chiar dacă s-a întors în câteva minute să caute obiectul pierdut, borseta dispăruse. Erau în ea 13.000 de euro.

 

O femeie care a intrat după bărbat în farmacie nu a stat prea mult pe gânduri, a luat gentuța și dusă a fost. Ce nu a observat femeia este că fapta ei a fost surprinsă de camerele de filmat.

Polițiștii au găsit-o repede, însă au recuperat de la ea mai puţin de 8.000 de euro. Femeia a ars o parte din bani... ca să-şi ascundă urmele.

Bărbatul din Sibiu are 43 de ani. Se pregătea să-și cumpere o mașină nouă, când s-a oprit la farmacia din cartier să cumpere niște medicamente. Dar acolo și-a uitat geanta cu bani și a plecat grăbit. S-a întors în mai puțin de 8 minute, însă borseta lipsea.

Marius Mandeal, păgubit: ”S-au uitat pe înregistrări, cum o doamnă a văzut borseta, a dat să trecă de farmacie, s-a întors înapoi, a intrat în dreptul borsetei, își îndeasă borseta într-o sacoșă și a început să le întrebe pe doamnele de farmacie despre niște reclame tv, efectiv total diferit de farmacie. În borsetă aveam toate actele personale, actul de identitate, pașaport, buletin, permis de conducere, cardurile bancare, cheile de la casă și aveam aproximativ 13.000 de euro”.

 

A dat foc la bani și a aruncat borseta

 

Mai puțin de 24 de ore le-a luat polițiștilor din Sibiu să o prindă pe presupusa făptașă, care le-a spus oamenilor legii că atunci când a văzut ce e în borsetă, s-a speriat și a dat foc mai multor bancnote, ca să-și ascundă urmele.

Ag.șef adjunct Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a Poliției Sibiu: ”La domiciliul sibiencei a fost găsită o parte din suma de bani despre care partea vătămată a declarat că se afla în borsetă. Totodată, borseta în cauză, documente și o altă parte din bani au fost găsite într-un container pentru deșeuri menajere din apropierea imobilului în care locuiește femeia”.

Bărbatul și-a recuperat peste 7.700 de euro, actele și cardurile bancare. Anchetatorii au deschis un dosar penal pe numele femeii.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO