Un primar din Bacau da lectii de dans popular la toata comuna. Nici femeia de serviciu din primarie n-a ratat repetitiile

Ultima actualizare: 15-07-2014 06:59

Intr-o primarie din judetul Bacau toti angajatii danseaza dupa cum canta primarul. De data aceasta NU e o metafora, ci o situatie cat se poate de reala.

Celebrul edil este deja la al treilea mandat si cam tot de atata timp a infiintat in comuna ansamblul folcloric "Caraselul" .
Omul vrea sa arate tarii obiceiurile zonei, asa ca si-a cooptat in trupa toti colegii. De la secretara sau femeie de serviciu si pana la politistul local, toti au invatat sa joace.

Stefan Abdula isi incepe ziua de munca pe scaunul de primar al comunei Gaiceana. Nu e angajat care sa nu il respecte, pentru ca e pretentios. Regula valabila si dupa program atunci cand imbraca costumul popular. Cel putin o data pe saptamana ansamblul folcloric se reuneste pentru repetitii. In total sunt 10 cupluri de dansatori. Primarul nu se multumeste numai sa dea indicatii, ci si canta si danseaza.

Talentatul edil se faleste in tot judetul cu formatia lui. Tine la loc de cinste in biroul primariei toate diplomele si cupele pe care ansamblul i le-a adus. Anul acesta trupa va pleca intr-o excursie in Ungaria drept rasplata pentru efortul depus.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO