Un jandarm din Hateg s-a sinucis. Mesajul sfasietor trimis fostei sale iubite inainte de a comite tragedia


Ultimul update: Duminica 09 Noiembrie 2014 00:14
Data publicarii: Joi 06 Noiembrie 2014 07:45
Categorie: Stiri actuale

"Nu e vina ta. Esti singura femeie pe care am iubit-o" - sunt ultimele cuvinte ale unui jandarm de 42 de ani din Hateg, care si-a pus capat zilelor.

Barbatul i-a trimis fostei iubite un mesaj pe telefon, iar femeia - ingrijorata l-a sunat insistent, apoi, cand a vazut ca nu raspunde, a mers la el acasa, sa vada ce s-a intamplat. L-a gasit insa fara suflare in apartamentul in care acesta locuia cu chirie.

Barbatul lucra ca jandarm la judecatoria din Hateg si divortase in urma cu 10 ani. A incercat sa isi refaca viata si - timp de doi ani si jumatate - a avut o relatie cu o femeie de care s-a despartit in luna mai. Cei doi au pastrat insa legatura si, inainte de a-si pune capat zilelor, barbatul i-a trimis fostei iubite un mesaj sfasietor.

"Am primit un mesaj pe telefon, in care scria ca m-a iubit, sa nu uit asta si in final incheia: nu e vina ta. L-am sunat nu mi-a raspuns. In afara de probleme financiare nu stiu, probleme financiare stiu. Stiu ca nu platise de mult timp chiria", a marturisit Lenuta Harban, fosta iubita a barbatului.

Barbatul era angajat de 22 de ani al unitatii de jandarmi din Hunedoara. Superiorii spun ca, in urma cu doua luni, la ultima evaluare psihologica, au iesit la iveala anumite probleme.

"A fost indrumat spre spitalul militar din Sibiu pentru consulatii medicale si in aceasta perioada acesta nu a executat misiuni", a declarat sublocotenent Lucian Stoichitoiu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi "Decebal" Hunedoara.

Jandarmul a lasat un bilet de adio familiei in care isi cerea iertare pentru gestul sau.


 

Tags: hateg, jandarm,

Parasit de nevasta si copii, un barbat din Bacau s-a sinucis, dandu-si foc la casa. Biletul de adio, lasat in urma
A cedat suferintei si s-a sinucis dupa ce s-a despartit de iubita. Tanarul din Timisoara nu mai fusese vazut de o saptamana
VIDEO PROTVPLUS.RO