Un fost politist, lasat fara 5.000 de lei in Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Politia cauta hotul

Dată publicare: 27-08-2011 18:51
Dată actualizare: 19-10-2012 10:26


Un pacient al unui spital din Iasi se plange ca a fost furat in salon, de 5.000 de lei - toti banii pentru o proteza de sold, absolut necesara.

Barbatul, fost politist, spune ca era conectat la niste aparate si, cand a fost dus la un consult postoperator, a lasat pijamaua sub perna, cu tot cu plicul cu bani. Cand s-a intors, infirmiera care-l insotea a vazut hainele pe jos si pacientul a incremenit.

"Am lasat pijamaua la cap, cu plicul cu bani, aveam 50 de milioane. Banuiesc pe o asistenta care cu o jumatate de ora inainte de a pleca eu la control, cu targa, am observat ca s-a aplecat jos. Eu nu stiam ca pijamaua e cazuta acolo", povesteste Florea Robu.

"S-au luat, am inteles, in jur de 34 de declaratii. Sefa sectiei a buzunarit la propriu tot personalul, de la medici pana la infirmiera. S-au controlat posetele, s-au controlat masinile", spune conf.dr. Camelia Bogdanici, director medical al Spitalului "Sf. Spiridon".

Dar niciun rezultat. Acasa, intr-un sat din Suceava, nevasta pacientului e daramata: ca sa mai faca rost de bani, ar trebui sa vanda niste pamant, dar nu-l cumpara nimeni in perioada asta.

Colegii de salon isi dau cu parerea, majoritatea cu multa compatimire.

Daca hotul este dintre angajatii spitalului, risca sa-si piarda slujba si sa capete, in schimb, dosar penal. 


VIDEO PROTVPLUS.RO