Un bucurestean s-a urcat pe o macara, la o inaltime de 50 metri si protesteaza de mai bine de 7 ore


Ultimul update: Luni 15 Octombrie 2012 21:53
Data publicarii: Vineri 28 Septembrie 2012 13:04
Categorie: Stiri actuale

Protest extrem in cartierul Bucurestii Noi. Un barbat protesteaza catarat pe o macara si refuza sa stea de vorba cu autoritatile venite la fata locului.

Greu de spus de ce barbatul a recurs la acest gest deoarece nimeni nu a reusit sa urce pana la el, la o inaltime de 50 de metri si sa stea de vorba cu el.

De mai bine de 6 ore viata cartierului a fost data peste cap. La fata locului au sosit mai multe echipaje ale politie locale si rutiere, doua ambulante si doua masini de la pompieri.

Barbatul a scris pe un steag al Romaniei ceva legat de statul de drept nazist si alte mesaje asemanatoare.

In afara de acest mesaj, acesta a refuzat sa stea de vorba cu autoritatile.

Mai multe surse au declarat ca este vorba de aceeasi persoana care a protestat in nenumarata randuri in fata Palatului Cotroceni, catarat pe un stalp de iluminat public.

Se pare ca barbatul este la a noua tentativa de protest, iar de fiecare data doleanta lui a fost acceasi: vrea sa stea de vorba cu seful statului pentru a-i spune ce probleme are.

Problema este ca nimeni nu poate sa faca mare lucru. Dupa ce va fi coborat de acolo, barbatul risca o problema pentru tulburarea linistii publice si o vizita pana la spitalul de boli nervoase pentru a fi consultat si pentru ca medicii sa decida daca este in toata mintile si poate fi lasat in societate sau necesita internare.

Mai multi politisti imbracati in civil au intrat in incinta santierului si probabil ca se vor duce la etajul 11 al blocului aflat in constructie si vor incerca sa ia legatura cu el.

Pompierii au adus de asemenea o platforma echipata cu o scara special facuta pentru interventiile la inaltime, pentru ca un negociator sa incerce sa vorbeasca cu el si sa il intrebe daca are nevoie de apa, de mancare sau de ceva.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO