Un sofer a murit dupa ce a intrat in viteza intr-un stalp de pe trotuar. "Victima avea permisul suspendat"

09-10-2016 07:21

La 30 de ani, viata s-a sfarsit brutal pentru un barbat din Sibiu! Tanarul a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un stalp din cauza vitezei, conform martorilor.

A rupt si o teava de gaze si oamenii s-au temut de o explozie, dar pompierii au asigurat repede zona.

Autoturismul s-a facut bucati, iar soferul nu a mai avut nicio sansa. Politistii au aflat apoi ca avea permisul suspendat. Doi prieteni care erau cu el in automobil au ajuns la spital.

Tragedia s-a petrecut sambata la scurt timp dupa miezul noptii, pe o strada recent refacuta din Sibiu. Barbatul de 30 de ani a intrat cu bolidul intr-un stalp de iluminat public, in jurul caruia s-a incolacit pur si simplu. Masina a lovit si o conducta de gaze.

Barbat: "Am auzit ca suiera gazul, ca a rupt contorul. A calcat pedala."

Barbat: "Eu zic ca a mai fost o masina si s-a luat la ceva concurs. Dupa mine ca nu avea cum sa ajunga sigur acolo."

Maior Florin Vacaroiu, ISU Sibiu: "Bransamentul de gaze era rupt in momentul in care am ajuns si am oprit alimentarea cu gaz metan."

La fata locului au ajuns rapid si medicii de la ambulanta. In ciuda eforturilor, nu au mai putut face nimic pentru sofer.

Barbatul s-a stins la cateva minute dupa impact. Prietenii sai au fost scosi din automobilul facut zob de echipajele de la descarcerare si transportati la spital. Unul dintre ei este in stare grava.

Subcomisar Ana Maria Popa, Politia rutiera Sibiu: "Soferul autoturismului, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra directie de mers, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu stalp de sustinere a retelei electrice, aflat pe trotuar."

Rudele soferului spun ca acesta era un priceput mecanic auto, iar cei doi prieteni care erau cu el in masina l-ar fi rugat sa mearga sa ii ajute sa repare un autoturism.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO