Un alpinist utilitar a ajuns la politie, dupa ce a fost angajat de o femeie sa intre in casa sotului

16-08-2012 17:28


Intamplare de cascadorii rasului la Iasi, unde un alpinist utilitar a fost angajat de o doctorita, aflata in partaj cu fostul sot, sa intre in domiciliul conjugal.

Femeia pretinde ca este si ea proprietara apartamentului si ca barbatul ei nu-i mai da voie sa intre in casa.

Tanarul, plin de bune intentii, a reusit sa ajunga in locuinta, dar, in scurt timp, s-a trezit luat pe sus de politisti.

Fusese vazut de la balcon de vecini, care au crezut ca este un hot.

Scenele au avut loc joi dimineata in centrul orasului. Ajutat de un prieten, tanarul alpinist s-a catarat pana la etajul opt.

A reusit sa intre pe balcon dupa ce a spart un geam si se pregatea sa deschida, pe dinauntru, usa de la intrare.

La scurt timp a auzit insa zgomote puternice. La randul lor, politistii spargeau usa pe partea cealalta, pentru a-l prinde, crezand ca este hot. L-au ridicat si l-au urcat in duba.

La sediul politiei a ajuns si doctorita. Tatal tanarului angajat de femeie este uluit.

Cea care a produs intregul scandal este medic stomatolog in Botosani. Se afla in proces de partaj, dupa divort, cu fostul sot, plecat acum in Germania, si pretinde ca are si ea dreptul sa foloseasca apartamentul.

Numai ca o hotarare judecatoareasca-pe care deja a contestat-o nu-i mai da acest drept. Avocatii femeii sustin insa ca ciudatul ei demers ar fi legal.

Acum, tanarul alpinist va fi cercetat pentru intrare prin efractie, distrugere si tentativa de furt, iar doctorita pentru instigare la aceste fapte.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO