Un politist din Craiova a fost tarat cativa metri de un sofer suparat. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Ultima actualizare: 23-07-2016 07:49

Un politist local din Craiova a fost tarat cativa metri de masina unui sofer, care parcase ilegal.

Agentul i-a cerut documentele conducatorului auto, insa in acel moment, barbatul a demarat in tromba. Agentul a ramas agatat de portiera si dupa cativa metri, a reusit sa se arunce pe asfalt. Soferul a fost retinut, dupa cateva ore. Momentul socant a fost surprins si de camerele de supraveghere.

In imagini se observa cum autoturismul de culoare alba demareaza in viteza. Agentul cade pe jos si are nevoie de cateva minute sa se dezmeticeasca. A povestit apoi cum a fost tarat cativa metri, de soferul care incerca astfel sa scape de amenda.

Ionel Broboana - Politia Locala: S-a prefacut ca imi da actele din torpedo. A plecat in tromba cu mine, eu fiind cu mana agatata de portiera. Eu am ramas in picioare pe langa masina circa 15-20 de metri, apoi nu am mai tinut ritmul masinii, el avand o viteza foarte mare, m-a luat, a plecat cu mine taras, pe romaneste…

Octavian Mateescu - director Politia Locala Craiova: Persoanei care a parcat neregulamentar i s-a pus in vedere sa paraseasca zona, acesta a refuzat, a mers si si-a facut anumite cumparaturi, la intoarcere, politistul local i-a solicitat actele necesare pentru aplicarea amenzii contraventionale. A  acrosat politistul local pe care l-a tarat pe carosabil aproximativ 10 metri.

Dupa ce a reusit sa se elibereze de masina care mergea cu viteza, agentul si-a sunat colegii de la politia Rutiera. Dupa cateva ore, soferul a fost retinut.

Daniela Barbu - purtator de cuvant Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova: A fost sesizata instanta de judecata, cu propunerea de arestare preventiva a inculpatulu. Persoana vatamata a fost tarta aproximativ 40 de metri, cauzandu-i-se leziuni fizice.

Soferul retinut nu este la primele probleme: In urma cu cinci ani, el a fost condamnat pentru ucidere din culpa, dupa ce a lovit mortal un pieton. El fusese eliberat conditionat si era acum in perioada de incercare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO