Un adolescent de 16 ani din Sibiu a evadat din arest, unde fusese inchis pentru furt. Unde a fost prins de politisti

Ultima actualizare: 02-07-2015 06:56

Un adolescent de 16 ani s-a bucurat duminica de cateva ore de libertate. A reusit sa evadeze de dupa gratii, unde ajunsese pentru comiterea mai multor furturi.

Cand si-au dat seama ca baiatul a disparut, oamenii legii au facut filtre la iesirile din oras. Dupa 8 ore de cautari, l-au gasit chiar acasa, la bunici, in Sibiu.

Adolecentul a fost arestat pe 17 iunie, fiind banuit de comiterea mai multor furturi. Duminica a reusit sa scoata gratia geamului din camera in care era incarcerat, fara ca cineva sa-l observe. A iesit pe fereastra si a ajuns in curtea politiei, unde a sarit gardul si asa a ajuns in libertate. Cand si-au dat seama ca lipseste, politistii de serviciu si-au alertat superiorii. Baiatul a fost dat in urmarire nationala, iar oamenii legii au inceput sa il caute. Au facut filtre la iesirile din oras si au oprit toate masinile care au trecut.

Dupa mai bine de 8 ore, baiatul a fost gasit in casa bunicilor sai, chiar in oras. El a fost luat inapoi la sectie, unde a fost audiat si apoi inchis iar dupa gratii. Intre timp, la Inspectoratul de Politie Judetean Sibiu s-a declansat o ancheta interna pentru a se stabili cum a fost posibil acest incident si cine se face vinovat de evadarea adolescentului.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO