Ucigasul profesoarei gasita pe Transfagarasan a incercat sa insceneze o sinucidere. Cu cine a vorbit inainte de a fi omorata

Ultima actualizare: 20-05-2016 01:43

Informatiile sunt in continuare extrem de putine, in cazul profesoarei de sport din Brasov, gasite fara suflare pe Transfagarasan.

Anchetatorii spun ca femeia a murit strangulata, iar criminalul a incercat chiar sa insceneze o sinucideere. Legistii au stabilit acum si momentul asasinatului: dimineata de sambata. La mai bine de o saptamana de la descoperirea cadavrului, procurorii nu au niciun suspect.

In ultima vreme, familia profesoarei discuta aprins o mostenire importanta: o vila in Bran si mai multe terenuri din centrul statiunii.

Detalii ne ofera chiar anchetatorii: criminalul Vioricai Borzos a incercat sa insceneze sinuciderea ei, pentru a-i induce in eroare pe anchetatori.

Medicii legisti au stabilit ca, in momentul cand a fost gasita, martea trecuta, femeia era moarta de doua zile. Asta inseamna ca a fost ucisa la scurt timp dupa ce a vorbit la telefon, sambata dimineata, cu o prietena, careia i-a spus ca urmeaza sa isi viziteze matusa, apoi va merge la casa de la Bran, pentru o reparatie.

Anchetatorii nu vor deocamdata sa dea nici un fel de informatii despre vreun posibil suspect, ceea ce ar putea insemna ca merg pe mai multe piste. Ba chiar au cerut martorilor sa nu divulge nimic din ceea ce stiu, pentru a nu-l pune in garda pe asasin.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO