Ucigașul profesoarei din Cernavodă și-a recunoscut vina. Motivul incredibil pentru care a rămas peste noapte în casa victimei

Dată publicare: 09-04-2021 19:40
Dată actualizare: 09-04-2021 19:51


Suspectul în cazul profesoarei de psihologie de 52 de ani din Cernavodă care a fost ucisă în apartamentul ei și-a recunoscut fapta la audieri.

Le-a declarat anchetatorilor că a rămas peste noapte în locuința femeii după ce i-a luat viața pentru că s-a temut că va fi întrebat de poliție de unde vine din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Apoi, dimineață a plecat din casa victimei cu 50 de lei. El este acuzat de omor calificat și tâlhărie. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Reporter: De ce ai ucis-o pe femeie?
Suspect: Îmi pare rău”.

Tată a doi copii, bărbatul de 41 de ani este acum plin de remușcări. Le-a spus procurorilor la audieri că avea necazuri cu banii. O cunoștea pe profesoara de psihologie pentru că lucrase în apartamentul ei, așa că i-a bătut la ușă.

Gil Julien Grigore Iacobici, prim procuror Parchetul Tribunalului Constanța: "A intrat în locuința victimei sub pretextul că va completa o declarație din cele care se completează în cursul serii, după ora 20, pentru cei care pot circula pe drumul rutier. Ăsta a fost pretextul sub care victima a acceptat să îl primească în locuință, s-a dus să îi caute o coală de hârtie și un pix de scris și l-a surprins exact în momentul în care el îi căuta cheia, efectele personale".

Când victima a descoperit că vrea să îi fure cheile de la casă pentru a o jefui ulterior a vrut să anunțe politia, dar individul s-a năpustit asupra ei și i-a luat viața. Apoi a încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori.

Gil Julien Grigore Iacobici: "Autorul faptei a precizat că victima a țipat îndelung și în mod continuu și a luat hotărârea să îi astupe gura pentru a nu face zgomot și a făcut anumite aranjamente atât în locuință cât și pe corpul victimei, aceasta era dezbrăcată, ca să încerce să își ascundă fapta".

Bărbatul s-a gândit inițial să plece din țară, apoi a vrut să se sinucidă, după ce i-a spus fratelui său ce a făcut, iar acesta a anunțat poliția. El a fost prins în localitatea Deleni.

Suspectul este cercetat pentru omor calificat și tâlhărie, fapte pentru care poate primi chiar și închisoarea pe viață.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO