Tentativă de jaf armat la Galaţi. Polițiștii au prins un tânăr care a încercat să jefuiască un magazin

09-12-2020 16:49


Tentativă de jaf armat la Galaţi. Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe un tânăr de 23 de ani care cu faţa acoperită cu o cagulă a ameninţat-o pe vânzătoarea unui magazin cu un pistol şi i-a cerut să îi dea toţi banii.

Femeia a apăsat butonul de panică şi individul a fugit imediat.

În imagini se vede cum individul intră în magazinul situat la parterul unui bloc din Galaţi. Are faţa acoperită cu o cagulă şi în mâna are un pistol. O ameninţă pe vânzătoare dar, după câteva secunde se panichează şi fuge, fără să ia nimic.

Poliţiştii spun că vânzătoarea a apăsat butonul de panică, iar acest lucru l-a speriat pe atacator. Anchetatorii au făcut două percheziţii, una la domiciliul din Galaţi al unui tânăr de 23 de ani şi alta într-o casă din satul Tămăoani, tot în judeţul Galaţi, la o adresă frecventată de el.

Acolo au găsit pistolul, cagula, mănuşile şi hainele cu care fusese îmbrăcat individul. Arma a fost trimisă pentru expertiză la Institutul de Criminalistică. Tânărul a dat declaraţii complete şi a recunoscut totul, iar în această seară magistraţii au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru tâlhărie calificată.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO