Cangur sfasiat de maidanezi la Gradina Zoologica Ploiesti. Nu este primul caz de acest gen

Ultima actualizare: 03-11-2012 17:37

Situatie revoltatoare la gradina zoologica din Ploiesti. Un cangur a fost sfasiat de cainii vagabonzi, la cateva luni distanta dupa ce un alt cangur a avut aceeasi soarta.

Maidanezii infometati au sarit in tarc si l-au atacat. Singura masura luata de cei de la Zoo a fost sa inalte gardul cu o plasa de sarma. Dar haita tot a patruns in incinta gradinii, pentru ca "nu sunt paznici suficienti si nici de caini, nu are cine sa se ocupe", se apara responsabilii. Ce s-ar fi intamplat daca in locul cangurului era un copil, intreaba ingroziti parintii care merg in vizita la gradina zoologica.

Animalele infometate au sarit gardul si au sfasiat prada. Bietul cangur n-a avut cum sa se apere de cainii salbaticiti.

Cangurul din rasa Benedict era gazduit de Gradina Zoologica din Ploiesti de aproape un an. A fost primit ca donatie impreuna cu
un alt cangur ucis tot de caini, care-au putut ajunge cu usurinta in tarcul lor.

Cei care se ocupa de gradina zoologica au venit atunci cu o solutie romaneasca. Au inaltat gardul cu o plasa de sarma. Dar eforul a fost in zadar.

Toata lumea se teme de haitele infometate de caini care s-au aciuat in zona. Cei de la zoo spun ca animalele au fost abandonate acolo. Abia astazi, dupa ce raul a fost facut, autoritatile locale s-au gandit sa le duca la un adapost.

Din pacate, si alte animale de talie mica sunt in pericol sustin cei de la gradina zoologica. Si asta pentru ca 101 hectare de teren sunt pazite doar de 16 oameni care lucreaza in schimburi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO