Si-au petrecut Revelionul in perfuzii dupa ce au primit mancare stricata la restaurant. Ce au descoperit inspectorii OPC

Ultima actualizare: 04-01-2016 07:04

Zeci de persoane au avut un ghinion teribil in noaptea de Revelion si au ajuns de la bal, la spital. Li s-a facut rau dupa ce au mancat cu pofta la un restaurant din Sibiu.

Drept urmare, in loc de sampanie medicii le-au administrat perfurzii, iar inspectorii de la protectia consumatorului au inchis imediat localul.

In total 43 de persoane s-au simtit rau doar ca 13 dintre invitati, printre care si doi copii, au fost transportati la doua spitale din Sibiu, cu dureri abdominale si varsaturi.

“Am mancat la restaurant o ciorba si am vomat si ma simt asa molesita.”

“-Prietena mea nu se simte bine.
-Ce s-a servit?
-De toate.”

Inca nu se stie de la ce anume li s-a facut rau. Insa multi spun ca alimentele nu pareau proaspete.

“Ciorba radauteana si probabil de aici, e cu ou si probabil de la ou. Nu stiu cator persoane li s-a intamplat, dar sunt destule persoane din grup.”

“Sunt revoltata de ce s-a intamplat. S-a servit masa si presupun ca de acolo ni se trage. As vrea sa prind si revelionul, cu sampania nu cu perfuzia.”

Inspectorii de la protectia consumatorului au verificat imediat localul. Au gasit oua expirate, iar mancarea era tinuta in conditii improprii. Mai mult, 8 dintre cei care lucrau in bucataria restaurantului nu erau angajati, nu aveau nici acte, nici carnete de sanatate. Restaurantul a fost inchis, iar proprietarii risca o amenda de 50 de mii de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO