Un tânăr din Călăraşi a băut, apoi a fugit cu maşina din izolare şi a sfârşit în cimitir.

Ultima actualizare: 20-05-2020 17:40

Un bărbat de 31 de ani dintr-o comună din județul Călărași, care ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu, a pornit la drum cu mașina și a provocat un accident rutier.

El se întorsese recent din străinătate, dar a încălcat toate regulile: s-a urcat băut la volan și, din cauza vitezei prea mari, a ieșit în afara șoselei și s-a rostogolit de mai multe ori cu mașina.

A spulberat gardul unui cimitir

 

Accidentul a avut loc aseară, la intrarea în comuna Roseți. Bărbatul de 31 de ani venea dinspre Călărași și, într-o curbă, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului și a spulberat gardul unui cimitir.

Polițiștii spun că mașina s-a rostogolit de mai multe ori, dar conducătorul auto a scăpat cu răni superficiale. A reușit să iasă singur din autoturism și a fugit acasă. Accidentul a fost anunțat de un vecin, care a auzit zgomotele puternice.

Dosar penal, deschis pe numele șoferului 

 

Politistii l-au găsit în scurt timp pe bărbatul de 31 de ani și au constatat că băuse înainte de a se urca la volan: avea o alcoolemie de 0,49 la mie. El a fost dus la Spitalul Județean din Călărași pentru recoltarea de probe biologice și pentru îngrijiri medicale, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

Pe lângă producerea accidentului, în stare de ebrietate, el va trebui să răspundă acum și pentru nerespectarea regimului de izolare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO