Romanul care a provocat un grav accident rutier duminica in Italia a fost arestat de autoritatile din peninsula. Individul a provocat revolta oamenilor din localitatea Arezzo dupa ce a ucis o femeie si pe fiica acesteia.

S-a urcat baut la volan si dupa accident le-ar fi declarat martorilor ca oricum va ramane nepedepsit.

Un politician de dreapta a cerut insa inchisoare pe viata pentru fapta lui.

Romanul Danut Alexe a plecat in Italia in urma cu mai multi ani si locuia la periferia orasului Arezzo. Vecinii spun ca traia cu sotia si fetita sa si era cunoscut ca fiind violent. De altfel femeia lui a depus de mai multe ori plangere la politie impotriva lui.

"Stiu ca au chemat o data o patrula de politie pentru ca era violent si avea probleme cu alcoolul."

In weekend, barbatul a consumat cateva pahare in plus si s-a urcat la volan. Putin a durat pana a pierdut controlul masinii si a intrat pe trotuar unde a lovit mortal o femeie in varsta de 51 de ani si pe fiica acesteia de doar 10 ani. Cand autoritatile au ajuns la fata locului, se pare ca barbatul avea o alcoolemie de 4 ori peste limita admisa de lege.

"Arogant, si-a aprins o tigara, si apoi ni s-a adresat noua, multimii. Ne-a spus sa ne vedem de treaba noastra, ca el nu are nimic de pierdut si ca autoritatile nu ii vor face nimic."

Sotul victimei s-a resemnat deja.

Luca Fiacchini, sotul victimei: "Pedeapsa? Eu sunt cel care a fost pedepsit si cei dragi mie. "

Tragedia nu a trecut neobservata nici de politicieni. Liderul formatiunii Liga Nordului, Matteo Salvini l-a numit pe roman un "vierme scarbos" si a afirmat ca spera sa-si petreaca restul vietii in spatele gratiilor.