Rafuiala intr-o comuna din Ilfov. Un politist a ajuns la spital cu nasul spart, iar agresorul lui, impuscat in spate

Ultima actualizare: 08-09-2014 07:04

S-au auzit focuri de arma, joi noapte, in comuna Ciofliceni din Ilflov. Un agent de politie a ajuns batut la spital, iar agresorul lui a fost dus la urgenta cu o plaga impuscata in spate.

Totul a pornit de la un conflict intre soti, la care doi agenti au fost chemati sa calmeze spiritele. Suparat ca a fost luat la intrebari , agresorul, impreuna cu cateva rude, s-a napustit asupra unui politist si l-au luat la bataie. Ca sa-si scape colegul, celalat agent a scos pistolul si a tras patru focuri de arma - trei in aer si unul in atacator.

Putin dupa ora zece seara, o femeie in varsta de 30 de ani a sunat disperata la 112 si a cerut ajutor pentru ca sotul ei o agresa. Doi agenti de politie din Ilfov au ajuns imediat la adresa, insa cand au incercat sa il calmeze pe barbat, acesta a devenit violent si s-a napustit peste politisti.

Ca sa isi ajute colegul, celalat agent a scos arma si a tras initial trei focuri de arma in aer. Cand a vazut ca oamenii nu se potolesc, politistul a indreptat arma catre agresor. L-ar fi impuscat in sold, spune matusa agresorului.

"Pentru ca viata agentilor a fost pusa in pericol, acestia au fost nevoiti sa execute un foc de arma asupra agresorului, acesta fiind ranit in zona spatelui", a spus Roxana Vasile, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov.

Barbatul impuscat, sotia lui, dar si politistul batut au ajuns la spital, transportati de ambulante. Agentul de 25 de ani s-a ales cu cateva contuzii si cu nasul spart, in vreme ce agresorul lui are o plaga impuscata.

Anchetatorii au retinut trei persoane pe care le vor cerceta penal pentru ultraj si tulburarea linistii publice. Dupa ce va fi operat, agresorul va fi transferat in arestul politiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO